PROGRAM: Luni - Vineri
TEL +40 740 524 930
e-mail: Info@Drdaissasuciu.Ro

Jurnal Terapeutic

Cum să dezvolți resurse personale pentru a-ți îmbunătăți viața

Cum să dezvolți resurse personale pentru a-ți îmbunătăți viața

Descriere jurnal – Uneori avem impresia că bunăstarea noastră, adică nivelul de fericire, satisfacție cu viața, bucurie și recunoștință sunt stări pe care ar trebui să le simțim de la sine, fără efort, și fără să avem controlul pentru a le trăi mai des. În realitate ele vin doar uneori de la sine, iar noi avem capacitatea de a dezvolta moduri de gândire pentru a le trăi mai des, pentru a experimenta mai multă bucurie, satisfacție, sens, recunoștință.

Am creat acest jurnal folosind toate cunoștințele acumulate din cercetări psihologice recente, manuale de tratament și din experiențele persoanelor cu care am lucrat, pentru a crea o experiență unică pentru tine. Vei avea posibilitatea să porți acest jurnal cu tine, ca  pe un psihoterapeut personal care te ghidează zilnic să alegi acele exerciții care îți vor schimba modul de a gândi.

Am gândit și creat acest jurnal astfel încât tu să poți să îl porți mereu cu tine pe parcursul zilelor, să scrii în el, să ai la îndemână ancore mentale, să fii mai prezent/ă în viața ta zilnică. Toate informațiile din interior au ca unic obiectiv să te ajute să înțelegi mai bine ce ai de făcut, de ce e important și cum să faci. Fii curios/curioasă referitor la experiența ta. 

Ce trebuie să faci este să completezi formularul de contact cu datele tale, iar noi ne vom ocupa să îl primești în condiții de siguranță.

Comandă Acum

Te rugăm să completezi formularul de mai jos pentru a finaliza comanda,

Plata se face prin ramburs

Cost unitar: 200 Lei

Cost transport: 15 Lei

img

Have Any Questins Or Emergency Problem Contact With Us

Contact Us

  Nume și Prenume

  Adresă de email

  Număr de telefon

  Adresă

  Localitate

  Județ

  Cod Poștal

  Țara

  Selectați nr. de bucați:

  Note Suplimentare Opționale: