PROGRAM: Luni - Vineri
TEL +40 740 524 930
e-mail: Info@Drdaissasuciu.Ro

Despre Mine

sychologist-person

Psih. drd. Aissa Suciu

Sunt psiholog clinician, psihoterapeut, profesor și cercetător la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj și sunt fondatoarea unui cabinet individual de psihologie. Mi-am dedicat mai bine de 10 ani din viață ca să înțeleg mintea și comportamentul uman. Mi-am dorit să pot contribui la ameliorarea suferinței pe care o văd mult prea des în viețile oamenilor, ajutându-i să modifice acele tipare din gândire și comportament care le cauzează durere în mod repetat.

Am început să studiez psihologia când mă pregăteam să devin părinte înainte de 2011. Am început cu diferite cărți de parenting sau dezvoltare personală, iar la scurt timp am descoperit setea și dorința de o cunoaștere mai profundă, astfel studiul psihologiei într-un mediu universitar controlat a părut soluția firească. Astfel licența, masteratul iar apoi doctoratul în psihologie au urmat ca o consecință firească a unei pasiuni care izvora din mine. Acest aspect al învățării continue este una din valorile în care cred cu tărie și care îmi ghidează viața de când mă știu. Cred că nu mă voi opri niciodată din învățat, iar pentru a fi cel mai bun profesionist care pot fi, partea de cunoștințe trebuie să fie integrată în harta minții mele, nu la distanță de un click sau un drum la bibliotecă.

Deja de 4 ani folosesc toate cunoștințele acumulate pentru a ajuta oamenii să treacă prin cele mai dificile momente ale vieții lor. În cabinetul meu individual de psihologie am privilegiul să lucrez cu oameni foarte diferiți, din diferite grupuri ale vieții, care se confruntă cu probleme diferite și care se află în momente diferite ale dezvoltării lor personale. De la viitori părinți, persoane care divorțează sau vor să aibă relații mai bune, adulți care trec prin episoade depresive sau tulburări de anxietate, la persoane care dețin afaceri, persoane publice, adulți care își doresc să se reintegreze social sau adolescenți.

+40 740 524 930

LATEST PROJECTS

Misiunea mea

Misiunea mea este să ajut cât mai multe persoane să sufere mai puțin, să aibă o calitate a vieții crescută, să prevină tulburările mintale (pe cât este posibil) și să facă alegeri care îi ajută să se apropie de o viață cu sens, care merită trăită. Încerc să fac asta în toate domeniile în care activez, online și offline. Îmi doresc să integrez în munca mea soluții variate pentru a crea acces la servicii de sănătate mintală pentru cât mai multe persoane, nu doar celor care își permit să beneficieze de ele.

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut acreditat de Colegiul Psihologilor din România și sunt înregistrată sub egida acestuia (aici). 

Iubesc munca pe care o depun și mi-am dedicat mai bine de 10 ani din viața pregătirii mele profesionale, pe care o aplic pentru a susține oamenii să traverseze perioadele lor cele mai dificile. Scopul meu este să le ofer cele mai bune instrumente ca să construiască drumul spre viața pe care și-o doresc, iar mai apoi să îl urmeze. 

LATEST PROJECTS

DE CE SĂ LUCREZI CU MINE?

În primul rând pentru că sunt un profesionist foarte bine pregătit, am traininguri extensive în mai multe specializări psihoterapeutice, ceea ce-mi oferă competența să construiesc o intervenție individualizată care să țină cont atât de specificul dificultății emoționale, cât și de particularitățile tale personale. Fiecare problema e diferită și fiecare persoana are nevoi diferite.


În al doilea rând, pot să îți ofer acel spațiu de siguranță și încredere în care să te poți deschide. Acest lucru e necesar pentru a dobândi abilitățile și aptitudinile necesare ca să îți atingi obiectivele terapeutice.
Nu în ultimul rând, tipul de terapii în care am fost instruită și pe care le aplic în practica mea, sunt din categoria “evidence based”, ceea ce înseamnă că au fost aplicate deja pe mii de alte persoane și s-au dovedit a fi eficiente.

img

PENTRU ȘEDINȚE DE PSIHOTERAPIE SAU EVALUARE PSIHOLOGICĂ INDIVIDUALĂ PROGRAMEAZĂ-TE AICI

Formular de contact
Psih. drd. Aissa Suciu

Programeaza o sedinta!